У ДТП на Прикарпатті загинув чоловік: ще п'ятеро осіб травмовані

16.10.2023 18:06   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

15 жовтня приблизно о 18.30 на лiнiю «102» надiйшло повiдомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селi Клубiвцi Тисменицької територiальної громади. 61-рiчний водiй “Аудi”, мешканець Тернопiльської областi, не дотримався дистанцiї мiж транспортними засобами та допустив зiткнення з автомобiлем «Рено Меган», яким керував мешканець Городенкiвської ТГ, 1995 р. н., та рухався в попутному напрямку. В результатi зiткнення автомобiль виїхав на смугу зустрiчного руху, де допустив зiткнення з автомобiлем «Вольво ХС-90», пiд керуванням мешканця Iвано-Франкiвська, 1981 р.н.

Внаслiдок ДТП травми отримали водiй та пасажири автомобiля “Аудi 80”, а саме жiнка 1963 р.н., та двоє неповнолiтнiх дiтей 2012, 2014, р.н. Також травмована пасажирка “Вольво”, 1954 р.н., мешканка Iвано-Франкiвська. Усiх доставлено до лiкувальних закладiв.

Водiїв перевiрено на стан алкогольного сп’янiння. Водiй «Аудi» нетверезий, результат – 0,41 промiле.

За цим фактом розпочато досудове розслiдування за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатацiї транспорту особами, якi керують транспортними засобами в станi сп’янiння) Кримiнального кодексу України.

Аварiя з летальним наслiдком сталася у Снятинi 15 жовтня близько 19:25. Як встановили правоохоронцi, 41-рiчний водiй, мешканець Чернiвцiв, керуючи автомобiлем «Skoda Oktavia», наїхав на пiшохода. Чоловiк перебував на проїзнiй частинi дороги. 79-рiчний пiшохiд, мiсцевий мешканець, вiд отриманих травм помер на мiсцi подiї. Водiй – тверезий.

alt="На Франківщині на смерть збили літнього чоловіка"

Розпочато кримiнальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатацiї транспорту особами, якi керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпiлого або заподiяли тяжке тiлесне ушкодження) Кримiнального кодексу України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs