Не проґав денний матч збірної України у відборі Євро-2024 – вболівай з "Опіллям"

14.10.2023 14:47   Джерело: tenews
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Як спонсор трансляцій на MEGOGO кваліфікаційного етапу Чемпіонату Європи УЄФА з футболу-2024 тернопільська пивоварня "Опілля" запрошує 14 жовтня на перегляд денного матчу Україна - Північна Македонія та інших ігор турніру.

О 16 годині суботи в поєдинку зійдуться нинішні середняки турнірної таблиці групи С кваліфікації Євро-2024. Збірні України та Північної Македонії зіграли у відборі по 5 матчів, 2 з яких програли, по одному виграли і по 2 зіграли внічию. В обох команд наразі по 7 набраних очок. Кращою різницею забитих і пропущених м’ячів збірна України забезпечила собі третю позицію турнірної таблиці, тоді як Північна Македонія – четверта в групі. Є ще і одна перевага української збірної: вона вже перемагала збірну Північної Македонії 2:3 у третьому турі відбору на ЧЄ-2024 в гостьовому матчі. Тепер у домашньому в сьомому турі збірній України треба повторити перемогу. Тож у суботу, 14 жовтня, о 16 годині вмикаємо MEGOGO і за підтримки "Опілля" і як спонсора трансляції, і як виробника справжнього пива дивимось у прямому ефірі матч Україна - Північна Македонія.

 тернопіль, новини тернополя, новини тернопільщини, тернопільські новини, Опілля, футбол, євро 2024

Того ж дня о 21 годині 45 хвилин за підтримки "Опілля" MEGOGO покаже гру з Італією наступного суперника збірної України у відборі Євро-2024 – збірної Мальти. З нею українські футболісти у кваліфікації ЧЄ матч-відповідь гратимуть 17 жовтня.

А наразі запасаємось справжнім пивом "Опілля" і слідкуємо за часом, щоб о 16 годині суботи, 14 жовтня, не проґавити початок. Далі ж по-справжньому вболіваємо за збірну України в грі з Північною Македонією у циклі відбору Євро-2024, спонсором трансляцій якого на MEGOGO є тернопільська пивоварня "Опілля". З "Опіллям" - до перемоги!

 тернопіль, новини тернополя, новини тернопільщини, тернопільські новини, Опілля, футбол, євро 2024


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: tenews