У ДТП на Прикарпатті загинула 11-річна дівчинка

10.10.2023 21:13   Джерело: Курс
Опубліковано : Франківський Новинар

ДТП сталася 8 жовтня близько 13:30 в селi Ракiвчик Коломийського району. 38-рiчна водiйка допустила виїзд автомобiля за межi проїзної частини дороги та з’їхала у кювет.

За кермом автомобiля «Volkswagen Golf» перебувала 38-рiчна мешканка села Хiмчин Косiвського району. Водiйка, рухаючись автодорогою Н-10 «Стрий – Чернiвцi – Мамалига», пiсля проїзду заокругленої дiлянки дороги з мокрим покриттям не впоралась з керуванням, допустила виїзд автомобiля за межi проїзної частини дороги та з’їхала в кювет. В салонi автомобiля, окрiм водiйки, перебувала 11-рiчна пасажирка. Вiд отриманих тiлесних ушкоджень неповнолiтня померла на мiсцi.

Водiйку доставили до Коломийської ЦРЛ, однак вiд госпiталiзацiї вона вiдмовилась. Слiдчi встановили, що за кермом вона була твереза.

За фактом ДТП слiдчi полiцiї Прикарпаття розпочали кримiнальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримiнального кодексу України.

ДТП в селі Раківчик Коломийського району

У ДТП в селі Раківчик Коломийського району загинула дівчинка 11 років


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс