Рештки пошкодженого нафтопроводу з місця пожежі на Надвірнянщині передали на експертизу

10.10.2023 08:18   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

Правоохоронцi завершили проведення огляду мiсця загоряння нафтопродуктiв у Надвiрнянському районi та призначили кримiналiстичнi експертизи.

Документування проводили керiвництво та слiдчi Слiдчого Управлiння ГУНП в Iвано-Франкiвськiй областi, слiдчо-оперативна група Надвiрнянського райвiддiлу полiцiї, кримiналiсти Слiдчого управлiння та спецiалiсти Державного науково-дослiдного експертно-кримiналiстичного центру МВС України. Залучена також лабораторiя управлiння ДСНС в Iвано-Франкiвськiй областi. Плiдна та ефективна взаємодiя рiзних служб МВС України спрямована на максимальне вилучення слiдової iнформацiї та фiксацiю обставин на мiсцi подiї.

Полiцейськi ретельно фiксували мiсця подiї упродовж шести днiв: збирали, оцiнювали та перевiряли слiдову iнформацiю та речовi докази.

Фрагмент пошкодженого нафтопроводу з місця пожежі на Надвірнянщині передали на експертизу 1

Фрагмент металевого, пошкодженого трубопроводу вилучено та направлено на подальше дослiдження. Полiцейськi встановлюють причину його руйнацiї. Наразi правоохоронцi з’ясовують також обставини займання нафтопродуктiв у водоймi. Для цього з мiсця подiї вилучено зразки продуктiв горiння.

Нагадаємо, 30 вересня до правоохоронцiв надiйшло повiдомлення про пожежу нафтопродуктiв уздовж притоки рiчки Стримба. Було госпiталiзовано 5-х людей. Невдовзi слiдчi Надвiрнянського районного вiддiлу полiцiї розпочали досудове розслiдування за ознаками кримiнального правопорушення, передбаченого за ч. 3 ст. 292 (Пошкодження об’єктiв магiстральних або промислових нафто-, газо-, конденсатопроводiв та нафтопродуктопроводiв).

Слiдство триває. Процесуальне керiвництво у справi Надвiрнянська окружна прокуратура.

Фрагмент пошкодженого нафтопроводу з місця пожежі на Надвірнянщині передали на експертизу 2

Фрагмент пошкодженого нафтопроводу з місця пожежі на Надвірнянщині передали на експертизу 3

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs