Дівчинка з Прикарпаття Анастасія Димид представить Україну на «Дитячому Євробаченні-2023»

02.10.2023 21:49   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


На «Дитячому Євробаченнi-2023», яке вiдбудеться у французькiй Нiццi, Україну представить 9-рiчна Анастасiя Димид з пiснею «Квiтка».

Дiвчинка перемогла завдяки голосуванню глядачiв, пише Фiртка.

Журi виставило Анастасiї 4 бали, а глядачi – 5. До слова, за правилами, переможцем стає той, хто перемагає у глядацькому голосуваннi.

"Дев’ятирiчна Анастасiя родом iз села Гошiв Iвано-Франкiвської областi. Юна вокалiстка займається вокалом з п'яти рокiв. Двiчi на тиждень дiвчинка їздить на репетицiї у Долинський мiський будинок культури, а перед конкурсами робить це щодня.

Дiвчинка вiрить, що її голос залишає слiд у серцях слухачiв та пробуджує незабутнi емоцiї. Вона мрiє стати вiдомою на весь свiт спiвачкою, прагне до самовдосконалення та музичних експериментiв, бо переконана – творчий процес – це постiйний саморозвиток", - пише про переможницю сайт нацiонального вiдбору на «Дитяче Євробачення».

Фiнал «Дитячого Євробачення» вiдбудеться 26 листопада у французькiй Нiццi.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka