Двоє хлопчиків перебувають у тяжкому стані в обласній лікарні - постраждали під час пожежі нафтопроводу на Надвірнянщині

02.10.2023 18:44   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

У Iвано-Франкiвськiй обласнiй дитячiй лiкарнi, лiкарi роблять все можливе для порятунку двох хлопчикiв Юрка та Євгена, якi постраждали внаслiдок пожежi, що спричинив витiк нафтопродукту у Надвiрнянському районi.

Про це повiдомила голова Iвано-Франкiвської ОВА Свiтлана Онищук, передає Фiртка.

Як уточнила Онищук, дiти - у важкому станi, з численними глибинними опiками. Лiкарям наразi вдалося стабiлiзувати стан старшого хлопчика. Його вже готують до транспортування в опiковий центр мiста Львова. Як тiльки буде можливiсть, туди на лiкування вiдправлять i другого хлопчика.

"Поспiлкувалася з батьками постраждалих дiток. Готовi пiдтримати родини фiнансово, за кошти обласного бюджету. Так само допомогу на лiкування надамо також дорослими, якi були госпiталiзованi в медзаклади", - прокоментувала Свiтлана Онищук.

Окрiм того, як зазначила посадовиця, так само у Львовi в опiковому центрi готовi прийняти чоловiка, який з важкими опiковими травмами, i за життя якого борються нашi медики КНП ОКЛ Iвано-Франкiвської обласної ради, за що їм низький уклiн.

"Працюємо над тим, щоби нашi медичнi заклади мали якнайкраще обладнання. Воно рятує життя у важких ситуацiях.

Просимо Господа, щоб надав сил та здоров'я хлопчикам й дорослим, якi постраждали вiд вогню", - наголосила Свiтлана Онищук.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka