В Івано-Франківську відбудеться фестиваль крафтових виробів - вже на цих вихідних

22.09.2023 21:41   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

Цими вихiдними, 23-24 вересня, в Iвано-Франкiвську вiдбудеться фестиваль крафтового виробництва.

Про це повiдомив спiворганiзатор фестивалю, спiвзасновник «Дороги смаку Прикарпаття» Вiталiй Качкан у програмi «Про головне в деталях», передає Фiртка.

Зi слiв пiдприємця, захiд задуманий для пiдтримки крафтових виробникiв i першi фестивалi проходили в Марiуполi та Бердянську.

"У цьому роцi ми вперше провели цi ярмарки на заходi країни, зокрема у двох мiстах. Спершу такий захiд провели у Львовi.

Цих вихiдних ми прийматимемо фестиваль в Iвано-Франкiвську", - наголосив Вiталiй Качкан.

Органiзатор каже, учасники представлятимуть всю Україну. Будуть виробники з пiвдня, а також виробники з тих територiй, звiдки люди виїхали через вiйну й знайшли прихисток на заходi.

"Крiм того, будуть мiсцевi виробники. Наприклад, у Львовi 70% представникiв на фестивалi були львiвʼяни.

В Iвано-Франкiвську, мабуть, також 50-60% будуть нашi мiсцевi виробники. Але завдяки тому, що подiя масштабна, можемо дозволити торгувати всiм людям, якi виявили бажання", - прокоментував Качкан.

Фестиваль проходитиме на площi бiля стадiону «Рух» збоку вулицi Чорновола. Початок дiйства о 12:00 годинi. Захiд триватиме до 21:00 години.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka