Деталі смертельної аварій на Косівщині: машина злетіла в прірву, водій загинув

21.09.2023 22:53   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

Рятувальники лiквiдували наслiдки ДТП на Косiвщинi – дiстали загиблого водiя з машини, яка злетiла у прiрву.

20 вересня о 20:19 на лiнiю 101 поступило повiдомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селi Соколiвка Косiвської громади. Легковий автомобiль з’їхав у прiрву, повiдомили рятувальники обласного управлiння ДСНС.

До мiсця виклику було направлено рятувальникiв 14 Державної пожежно-рятувальної частини мiста Косiв та вогнеборцiв мiсцевої пожежної команди села Яворiв. Рятувальники деблокували загиблого iз транспортного засобу.

У пресслужбi обласної полiцiї повiдомили, що 59-рiчний мешканець мiста Косiв, керуючи автомобiлем «Volkswagen Jetta», в напрямку села Яворiв на заокругленiй дiлянцi дороги не впорався з керуванням, з’їхав на лiве узбiччя дороги та допустив зiткнення з деревом. Через що автомобiль перекинувся в обрив.

На Косівщині машина злетіла в прірву, водій загинув. ОНОВЛЕНО | Курс

Керманич отримав численнi тiлеснi ушкодження i помер на мiсцi. Чоловiка неживого доставили до Косiвської ЦРЛ.

Правоохоронцi розпочали кримiнальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатацiї транспорту особами, якi керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпiлого) Кримiнального кодексу України.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs