Внаслідок ДТП перекинулося авто на Прикарпатті : водій загинув на місці

19.09.2023 13:50   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Слiдчi, в ходi розпочатих досудових розслiдувань, встановлюють всi обставини подiй. Про це повiдомила полiцiя Iвано-Франкiвської областi.

Так, 17 вересня на лiнiю «102» надiйшло повiдомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася в Яблунiвськiй територiальнiй громадi.

Виїздом слiдчо-оперативної групи встановили, що близько 04:30 ранку на дiлянцi автошляху Яблунiв – Делятин 20-рiчний водiй автомобiля «GEERY MEPLE», рухаючись в напрямку селища Яблунiв, Косiвського району, на прямiй дiлянцi не обрав безпечної швидкостi руху.

В результатi не впорався з керуванням, виїхав за межi проїзної частини дороги, де автомобiль перекинувся. Керманич отримав тiлеснi ушкодження та помер на мiсцi. Пасажирiв в транспортному засобi не було.

"Обставини аварiї з’ясовуються в рамках розпочатого кримiнального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатацiї транспорту особами, якi керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпiлого) Кримiнального кодексу України", - зазначено у дописi.

Правоохоронцi Iвано-Франкiвщини вкотре закликають водiїв бути пильними на дорозi. Неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, швидкiсного режиму та дистанцiї, а також правил маневрування.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka