Повідомлення про нешанобливе ставлення до захисників, членів їх родин та дітей з’являються на Прикарпатті

17.09.2023 19:33   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

Впродовж останнiх тижнiв з’являються повiдомлення про факти нешанобливого ставлення до воїнiв, якi повертаються з фронту, чи членiв їхнiх родин.

Про це пiд час вiдеозвернення розповiла очiльниця областi — Свiтлана Онищук, передає Фiртка.

"Це — неприпустимо. Не забуваймо, яку цiну доводиться платити за можливiсть вiльно жити у своїй державi, навчати дiтей, працювати та бiльш-менш безпечно почувати себе принаймнi в «тилових» областях, до яких належить й Iвано-Франкiвська.

Це — цiна життя i здоров’я наших захисникiв i захисниць, якi мужньо дають вiдсiч московському агресору та крок за кроком боронячи рiдну землю звiльняють українськi мiста i села вiд окупантiв", - наголосила Онищук.

Вiйськовослужбовцi, додає голова ОВА, є запорукою спокiйного життя в тилу.

"Родини вiйськових на собi вiдчули, що таке тривала вiдсутнiсть батька чи матерi, брата, чи сестри, доньки, чи сина, а також, що таке бiль втрати. Дiти, чиї батьки на фронтi не можуть вiдчути, коли їх зi школи зустрiчає тато чи мама.

Дружини чи чоловiки не мають можливостi отримати пораду своєї половинки, матерi й батьки щохвилини моляться за здоров'я своїх дiтей, яких iнколи не можуть почути днями, або й тижнями", - дiлиться посадовиця.

А також наголошує, вiйськовi як нiхто iнший заслуговують на усi почестi пiд час поховання. 

"Тож будьмо максимально толерантними, терплячими та шанобливими до сiмей наших полеглих Героїв, захисникiв та захисниць", - наголосила Свiтлана Онищук.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka