На водія у Франківську склали шість адмінматеріалів - він п'яним втік з місця ДТП

11.09.2023 21:56   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

Учора патрульнi отримали виклик про ДТП на вулицi Чорновола в Iвано-Франкiвську про те, що водiй, керуючи автомобiлем Fiat, наїхав на бетоннi блоки та зник з мiсця подiї.

Полiцейськi знайшли винуватця ДТП неподалiк вiд мiсця пригоди: чоловiк з ознаками сп’янiння, перебуваючи в громадському мiсцi, нецензурно лаявся та ображав людей.

Пройти освiдування на стан сп’янiння 29-рiчний кермувальник вiдмовився. Окрiм того, пiд час перевiрки документiв полiцейськi виявили ознаки пiдробки в посвiдченнi водiя.

На водiя патрульнi склали шiсть адмiнiстративних матерiалiв: за ч. 1 ст. 130 (Вiдмова вiд проходження огляду на стан сп’янiння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення мiсця ДТП), ст. 126 (Керування без вiдповiдних документiв), ст. 173 (Дрiбне хулiганство), 185 (Злiсна непокора законному розпорядженню або вимозi полiцейського) КУпАП та викликали на мiсце СОГ.

 П'яний втік з місця ДТП: у Франківську на водія склали шість адмінматеріалів  | Курс


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs