У Косові під час прощання з Героями закриватимуть громадські заклади

10.09.2023 19:26   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

 8 вересня, у Косовi вiдбулася зустрiч представникiв влади, духовенства та полiцiї iз власниками мiсцевого бiзнесу щодо гiдної зустрiчi Героїв на щитi та дотримання заходiв безпеки пiд час повiтряної тривоги.

Про це повiдомила Косiвська районна вiйськова адмiнiстрацiя, передає Фiртка.

Йшлося про роботу магазинiв, кав’ярень, установ та органiзацiй пiд час прощання iз загиблим за Україну Героєм, якого в останню дорогу привозять на майдан Незалежностi м. Косова, щоб вiддати мужньому бiйцю належну шану, подякувати за подвиг та помолитися за упокiй його душi.

На зустрiчi мали слово голова Косiвської районної державної адмiнiстрацiї – начальник районної вiйськової адмiнiстрацiї Наталiя Кучма, заступник голови райдержадмiнiстрацiї Василь Жмендак, о. Ростислав Близнюк, начальник Косiвського РВ ГУНП в областi Павло Федiй, Косiвський мiський голова Юрiй Плосконос. Свою думку висловили i пiдприємцi.

У пiдсумку обговорення дiйшли згоди, що магазини, кав’ярнi, установи тощо, якi безпосередньо працюють на майданi Незалежностi у центрi мiста, на час прощання iз Воїном на щитi зачинятимуться та долучатимуться до скорботного заходу.

«У кожної людини на першому мiсцi повиннi бути духовнi цiнностi та моральнi орiєнтири. Не маємо права забувати, якою цiною дається вiдносно спокiйне життя у тилу. За Україну гинуть кращi її сини та дочки. Гiдно зустрiти та провести в останню земну путь полеглих бiйцiв є нашим обов’язком», - говорилося на зустрiчi.

Керiвник району Наталiя Кучма також наголосила пiдприємцям на неухильностi дотримання загальних рекомендацiй щодо правил поведiнки пiд час повiтряної тривоги.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka