Збірна України у відборі на Євро-2024 грає матч-реванш з Англією: вболівати допоможе "Опілля"

09.09.2023 14:12   Джерело: tenews
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Як спонсор трансляцiй на MEGOGO квалiфiкацiйного раунду Чемпiонату Європи УЄФА з футболу-2024 тернопiльська пивоварня "Опiлля" 9 вересня запрошує на перегляд гри Україна - Англiя та iнших матчiв турнiру.

О 19 годинi суботи на полi зiйдуться нинiшнi лiдери групи С квалiфiкацiї Євро-2024. Збiрна Англiї, яка перемогами завершила вже 4 матчi вiдбору, очолює турнiрну таблицю з 12-тьма очками. У збiрної України пiсля перемог над Пiвнiчною Македонiєю i Мальтою – 6 набраних очок i друга позицiя у групi.

Саме Англiя 26 березня з рахунком 2:0 завдала єдиної поразки збiрнiй України у вiдборi на Євро-2024. Тож 9 вересня українськi футболiсти гратимуть матч-реванш. Вболiвати за збiрну України "Опiлля" допоможе i як спонсор трансляцiї, i як виробник справжнього пива. Початок прямої трансляцiї матчу Україна-Англiя на MEGOGO в суботу, 9 вересня, о 19 годинi.

тернопіль, новини тернополя, новини тернопільщини, тернопільські новини, Опілля, футбол, євро, чемпіонат, мегого

Того ж дня о 21 годинi 45 хвилин за пiдтримки "Опiлля" MEGOGO покаже гру з Пiвнiчною Македонiєю наступного суперника збiрної України у вiдборi на Євро – збiрної Iталiї. З iталiйцями у квалiфiкацiї ЧЄ-2024 українська збiрна гратиме 12 вересня.

Тому запасаємось пивом "Опiлля" i за пiдтримки спонсора трансляцiй – пивоварнi "Опiлля" – дивимося на MEGOGO матчi квалiфiкацiї ЧЄ-2024. Збiрнiй України для перемоги над збiрною Англiї потрiбна справжня пiдтримка вболiвальникiв, а сили вболiвати додасть справжнє пиво «Опiлля». З "Опiллям" – до перемоги!

тернопіль, новини тернополя, новини тернопільщини, тернопільські новини, Опілля, футбол, євро, чемпіонат, мегого


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: tenews