Колишній американський військовий відкрив на Прикарпатті компанію та облаштовуватиме укриття

08.09.2023 19:54   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

Колишнi американськi вiйськовi приїхали на Iвано-Франкiвщину, щоби вивчити можливостi економiчного розвитку регiону, його iнвестицiйну привабливiсть та визначитись iз напрямками спiвпрацi в галузi вiйськової промисловостi.

Про це повiдомила голова Iвано-Франкiвської ОВА Свiтлана Онищук.

Колишній військовий США відкрив на Прикарпатті компанію, яка  облаштовуватиме укриття. ФОТО - Ратуша

Девiд Болдвiн та Крiстi Гейлз – колишнi американськi вiйськовi. Приблизно 20 рокiв Девiд очолював Нацiональну гвардiю у штатi Калiфорнiя, де налагоджено добрi партнерськi стосунки з Україною. Тож ще в строю Девiд навiдувався до України майже пiв сотнi разiв.

Але жодного разу Девiд не бував на Прикарпаттi. Вчора вiдбувся його перший i доволi результативний вiзит. Американець вiдкрив у нашiй областi компанiю, яка облаштовуватиме укриття.

Основним своїм завданням зараз Девiд називає допомогу Українi в розвитку її власного потужного вiйськово-промислового комплексу. Вiдтак пiд час вiзиту неофiцiйна американська делегацiя вiдвiдала об’єкт ДСНС, передбачений для навчального центру з розмiнування, що є одним з прiоритетних напрямкiв iнтересiв Девiда та Крiстi.

Колишній американський військовий відкрив на Прикарпатті компанію, яка  облаштовуватиме укриття | Курс

“Це був перший ознайомчий вiзит на Iвано-Франкiвщину, але, сподiваємось, далеко не останнiй. Його мета – вивчити можливостi економiчного розвитку регiону, його iнвестицiйну привабливiсть та визначитись iз напрямками спiвпрацi в галузi ВПК, – повiдомила Онищук. – Тож розраховуємо на подальшу плiдну спiвпрацю задля економiчного розвитку тилового регiону, вiд якого прямо залежить й пiдсилення фронту. Бо лише разом зможемо перемогти!”

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs