Суд оштрафував франківку, яка вдарила дівчинку на дитячому майданчику, бо та не хотіла бавитися з сином

01.09.2023 15:59   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

У Франкiвську жiнка вдарила дiвчинку, яка не хотiла бавитись з її сином на дитячому майданчику.Iвано-Франкiвський мiський суд винiс вирок Снiжанi Терлецькiй, яка вдарила дiвчинку пiсля вiдмови бавитись з її сином на дитячому майданчику. Суд призначив жiнцi покарання – 850 грн штрафу.

Як вказано у вироку суду, випадок трапився 29 липня 2023 року. Приблизно о 17:00 дiвчинка бавилась зi своїми однолiтками на дитячому майданчику, коли до неї пiдiйшов хлопчик, який почав її ображати. Дiвчинка зробила йому зауваження та сказала, що не хоче з ним бавитись. Пiсля цього до неї пiдiйшла матiр хлопчика та вдарила її рукою по головi. Вiд удару дiвчинка впала. Але, за даними судово-медичної експертизи, у неї не виявили тiлесних ушкоджень.

У вироку суду не вказаний вiк дiтей, лише зазначено, що вони є малолiтнiми, тобто їм не виповнилось 14 рокiв, пише Захiд.нет.

Обвинувачена Снiжана Терлецька визнала свою провину. Справу розглянув суд, який визнав жiнку винною у вчиненнi кримiнального правопорушення за ч. 1 ст. 126 (умисне завдання удару, який не спричинив тiлесних ушкоджень) та призначив їй 850 грн штрафу. На постанову ще може бути подана апеляцiя.

Снiжану Терлецьку не вперше притягують до адмiнвiдповiдальностi за вчинення домашнього насильства, невиконання батькiвських обов’язкiв та вчинення дрiбного хулiганства. У 2021 року її син пошкодив мобiльний телефон та перебував на вулицi без дорослих, за що суд зробив жiнцi усне зауваження. Також на Снiжану Терлецьку складали протокол за дрiбне хулiганство, бо жiнка чiплялась до перехожих у Франкiвську та матюкалась, однак тодi справу закрили через закiнчення термiнiв давностi.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs