Чому квас «Опілля» — у трійці найкращих в Україні: виробник розкрив секрет популярності напою

28.08.2023 17:21   Джерело: tenews
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Тамувати спрагу квасом «Домашнiй Опiлля» в Українi стало добрим тоном, рисою вишуканого смаку i ознакою вiдповiдального ставлення до свого здоров’я. Цей квас — у ТОП-3 найкращих, вироблених в Українi у 2023 роцi.

Натуральний, смачний, корисний — тому i популярний. Так кажуть про секрет любовi українцiв до живого квасу «Домашнiй» його виробники — фахiвцi тернопiльської пивоварнi «Опiлля».

«Ми цiнуємо справжнє i українське, тому для виробництва квасу, як i решти своєї продукцiї, використовуємо природну екологiчно чисту вiтчизняну сировину. У квасi — тiльки передбаченi традицiйним українським рецептом натуральнi складники: концентроване квасне сусло, тобто житнє борошно i житнiй та ячмiнний солод, а ще чиста артезiанська вода та якiснi дрiжджi. Готуємо квас виключно шляхом натурального бродiння, як це зi столiття в столiття робили українцi. У створеннi справжнього квасу «Домашнiй» немає нiчого штучного. Сучасне високотехнологiчне обладнання «Опiлля» допомагає контролювати процес, доводячи природне бродiння до досконалостi смаку напою», — кажуть виробники квасу «Опiлля».

Саме натуральнi iнгредiєнти та висока якiсть є причиною популярностi квасу «Домашнiй Опiлля», наголосили й органiзатори престижної премiї Ukrainian Business Award, яка сформувала цьогорiчний рейтинг ТОП-10 торгових марок квасу України. У трiйцi лiдерiв цього рейтингу — «Домашнiй» вiд «Опiлля».

Чому тисячолітній квас став популярним напоєм українців

Тож тамувати спрагу квасом iз ТОП-3 вироблених цьогорiч в Українi — квасом «Домашнiм» вiд «Опiлля» — у кiнцi лiта 2023-го точно буде добрим тоном, рисою вишуканого смаку i ознакою вiдповiдального ставлення до свого здоров’я. Цiнуй традицiї, цiнуй справжнє!

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: tenews