Цієї ночі у Івано-Франківську трапилася масова бійка з стріляниною

21.08.2023 14:45   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Мешканцi Iвано-Франкiвська повiдомляють про масову бiйку на вулицi Пулюя в Iвано-Франкiвську за участю понад десятка людей.

У полiцiї повiдомили, що 20 серпня близько 23:30 до полiцiї надiйшло повiдомлення про бiйку, де чути пострiл.

“25-рiчний мiсцевий мешканець здiйснив пострiл у чоловiка, який проживає в сусiдньому будинку. Пiсля скоєного зловмисник покинув мiсце злочину. Невдовзi його затримали полiцейськi”, – йдеться в повiдомленнi.

Потерпiлого, 2000 року народження, уродженця Коломийського району, госпiталiзовано до лiкарнi з вогнепальною раною лiвого стегна.

У полiцiї зазначили, що бiйка була мiж потерпiлим i затриманим, iншi особи – свiдки.

У Франківську вночі трапилася масова бійка з стріляниною | Курс

Фiгуранта слiдчi затримали у порядку ст. 208 Кримiнального процесуального кодексу України. Наразi вирiшується питання про оголошення пiдозри та обрання мiри запобiжного заходу судом.

За цим фактом вiдкрито кримiнальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримiнального кодексу України. Санкцiя статтi щодо дiй, вчинених iз застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи iншого предмета, спецiально пристосованого або заздалегiдь заготовленого для нанесення тiлесних ушкоджень, караються позбавленням волi на строк вiд трьох до семи рокiв.

Правоохоронцi опитують свiдкiв та переглядають камери вiдеонагляду.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs