ROAD заклад для твого відпочинку

21.08.2023 12:57   Джерело: IfNews
Опубліковано : Новини Станіславівщини

Якщо ви опинилися в Тернополі проїздом чи запланували навідались у файне місто у справах чи для відпочинку, вам варто завітати у ресторан Road, розташований на околиці. У меню закладу представлена європейська та домашня кухня, яка сподобається навіть вимогливим гурманам. Втомились - завітайте сюди, тут ви зможете відпочити з дороги і покуштувати найсмачніші страви, а, набравшись сил, продовжити свою подорож. Цей заклад також ідеально підходить для затишних посиденьок у колі близьких, на вас чекає невимушена атмосфера та повний релакс, адже посадкові місця розділені перегородками для створення максимального затишку.

Роуд - ресторан на околиці Тернополя, який радий кожному гостю!

Роад - ресторан на околиці Тернополя, який радий вітати не тільки корінних тернополян, але й туристів. Просторий зал з панорамними вікнами та величезною кількістю посадкових місць, розрахованих на різне число осіб, дасть змогу організувати як романтичне побачення, так і масштабні посиденьки. Інтер'єр виконаний в сучасному стилі мінімалізм, де немає жодних зайвих деталей, це робить його лаконічним і, водночас, трендовим.

Окремої уваги заслуговує смачна їжа з ресторану,  ви можете замовити такі страви:

  1. Європейської кухні. На вас чекає вишукана піца, а якщо ви обожнюєте корисний і збалансований фаст-фуд, тоді однозначно будете в захваті від бургерів. Окрім цього, в меню представлені найкращі перші й основні страви, салати, закуски в європейському стилі, а вечірній релакс з компанією чудово доповнить ароматна їжа з мангалу.
  2. Української кухні. Вам неодмінно припадуть до душі позиції,  що смакують так по-домашньому. До вашої уваги наваристий червоний і зелений борщ, ніжні вареники та пельмені зі щедрою начинкою, соковиті деруни й інші страви в сучасному українському виконанні.

З-поміж інших закладів Роуд відрізняється тим, що тут пропонується величезний вибір алкоголю, понад 150 позицій спиртного відмінної якості. На вас чекають аперитиви, пиво різних сортів, білі, червоні та рожеві вина, а також міцні напої для особливого застілля. Бармени також готові приготувати ідеальні алкогольні коктейлі під їжу,  яку ви замовили, чи подію, що відзначається. Обирайте якісний алкоголь в ресторані Роуд і релаксуйте!

null

Банкетний зал для визначних святкувань і не тільки: що ще пропонує заклад Роуд?

Якщо ви опинилися в Тернополі проїздом чи заради відпочинку, відвідайте бар Роуд, де можна замовити їжу та насолодитися найкращими напоями. Заклад також має банкетний зал, створений для відзначення безлічі визначних подій. Приміщення вміщує до 100 чоловік, тому ідеально підходить для весілля, святкування ювілеїв і інших грандіозних івентів. Щоб дізнатися більш детальну інформацію про концепцію ресторану, перейдіть на сайт fainemisto.com. Резервуйте столик заздалегіль чи завітайте у Роад спонтанно - персонал вас радо зустріне у будь-якому випадку та допоможе з вибором страв чи напоїв, а коли поспішаєте, кухарі залюбки зберуть для вас їжу в дорогу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews