«Кинджали» на Прикарпатті мали поцілити в пілотів, які готуються навчатися на F-16

16.08.2023 09:51   Джерело: ternopoliany
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Усi чотири ракети «Кинджал» були спрямованi на Iвано-Франкiвщину з метою завдати удару по вiйськовому аеродрому та молодих пiлотах, якi невдовзi поїдуть навчатися на американських винищувачах F-16.

Про це повiдомив Повiтряних сил.

«Ворог таким чином хотiв позбавити нас перспективи подальшого переозброєння на новiтнi та захiднi зразки технiки. Успiху не приносять їм цi атаки, витрачено чотири ракети Х-47 «Кинджал», — зазначив речник Повiтряних сил ЗСУ Юрiй Iгнат.

Нагадаємо, 11 серпня о 10.00, противник здiйснив пуски чотирьох аеробалiстичних ракет Х-47 «Кинджал» з чотирьох лiтакiв МiГ-31К. Здiйснювались вони з повiтряного простору Тульської та Липецької областей рф. Згiдно отриманих даних, ракети заходили в повiтряний простiр України з пiвнiчного напрямку, прямуючи на пiвденний захiд, у район аеродрому Коломия, що на Прикарпаттi. Одну ракету Х-47 вдалося знищити в межах Київської областi. Решта — вдарили неподалiк аеродрому.

«Кинджали» на Прикарпатті мали поцілити в пілотів, які готуються навчатися на F-16


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ternopoliany