Яка зарплата в начальниці Івано-Франківської ОВА Онищук та її заступників

14.08.2023 15:29   Джерело: ІА Конкурент
Опубліковано : Новини Станіславівщини

У 2022 році на заробітні плати керівників Івано-Франківської обласної військової адміністрації з бюджету пішло майже 3 мільйони 900 тисяч гривень. Тільки на оплату праці начальниці ОВА витратили понад 930 тисяч гривень.

Відповідну інформацію журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» отримали у відповідь на інформаційний запит.

Начальниця Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук минулого року за свою роботу отримала трохи більше як 931 тисячу гривень заробітної плати. За нашими підрахунками, з усіма надбавками та додатковими виплатами до посадового окладу службовиці в середньому за місяць роботи нараховували майже 78 тисяч гривень. Найбільше їй вдалось заробити у грудні – 79 тисяч, а найменше у січні – 73 тисячі.

Зарплата Світлани ОнищукЗарплата Світлани Онищук

Заступник голови обласної військової адміністрації Віталій Ільчишин у 2022 році зміг отримати 798 тисяч гривень зарплати. Найбільш прибутковим для посадовця виявились червень та листопад, адже за перший місяць йому нарахували 117 тисяч, а за другий – 118 тисяч. Найскромніша ж його заробітна плата була на початку року, у січні, та становила 40 тисяч. В середньому за один місяць роботи пану Віталію нараховували 66,5 тисяч гривень.

Зарплата Віталія ІльчишинаЗарплата Віталія Ільчишина

Заступниця очільниці облвійськадміністрації Людмила Сірко того року напрацювала на трохи більше як 800 тисяч гривень. Найменше їй нарахували за січень – 40 тисяч, а найбільшою її зарплатня була у червні – 115 тисяч та листопаді – 123 тисячі. З усіма бонусними виплатами до посадового окладу, її середньомісячна заробітна плата становила майже 67 тисяч.

Зарплата Людмили СіркоЗарплата Людмили Сірко

Заступнику голови ОВА в Івано-Франківську Вадиму Созонику за минулий рік роботи нарахували трохи менше як 680 тисяч гривень. Якщо розділити цю суму на 12 місяців роботи, то виходить, що він в середньому отримував по 56 тисяч за місяць. Найпліднішим у роботі для нього виявився червень, за який службовцю виплатили майже 100 тисяч, та листопад, адже тоді зарплата пана Вадима становила 104 тисячі. У січні йому заплатили найменше – 21 тисячу гривень.

Зарплата Вадима СозоникаЗарплата Вадима Созоника

Ще один заступник керівниці обласної військової адміністрації Богдан Футерко у 2022 році заробив 647 тисяч гривень. Відповідного його середньомісячна зарплата становила майже 54 тисячі. Найменше службовцю нарахували у січні 30,5 тисяч. Проте у травні та грудні його зарплатня була найбільшою. За перший місяць він отримав 95 тисяч, а за другий – 106 тисяч гривень.

Зарплата Богдана ФутеркаЗарплата Богдана Футерка

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ІА Конкурент