У навчальних закладах Івано-Франківська продовжують облаштовувати укриття до першого вересня

Перевірятимуть максимально прискіпливо.

10.08.2023 09:48   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

З першого серпня в Iвано-Франкiвську активно перевiряють укриття навчальних закладiв на готовнiсть до першого вересня.

Вiдтак, мiський голова Руслан Марцiнкiв та iншi працiвники мiської ради знову проводять традицiйнi велоiнспекцiї. Про це пiд час етеру програми "Новий погляд" розповiв полiтик.

Перевірятимуть максимально прискіпливо: у навчальних закладах  Івано-Франківська продовжують облаштовувати укриття до першого вересня

За його словами, питання укриттiв та доступностi для осiб з iнвалiднiстю повиннi максимально прискiпливо перевiряти в громадi.

"Також зараз перевiряємо роботи щодо благоустрiю, це зрозумiло. Також прибирання та наявнiсть смiття. Є й багато iнших дрiбних речей, але насамперед важливо, щоб до початку навчального року нашi навчальнi заклади збiльшили укриття", - каже Марцiнкiв.

Очiльник каже, що сьогоднi поставлене завдання - розпочати навчальний процес у звичному режимi, який був до повномасштабного вторгнення.

"Також ми хочемо максимально вiдiйти вiд двозмiнного навчання. Що ми робимо? Там, де є додатковi пiдвали - ми розширюємо укриття, де немає - ставимо вiконницi", - додає мiський голова.

Полiтик наголошує, що питання укриттiв стосується не лише шкiл, але й дошкiльних навчальних закладiв.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka