Yовий комунальний автобусний маршрут запустять у Франківську

08.08.2023 09:55   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

Маршрут №29 в Iвано-Франкiвську запустять до Дня Незалежностi. Про це у вiдеозверненнi повiдомив мiський голова Руслан Марцiнкiв.

“Франкiвцi голосували за те, який комунальний маршрут до Дня Незалежностi запустити… По всiх опитуваннях у всiх соцiальних мережах домiнантою є маршрут №29, який i буде запроваджений мiстом як новий комунальний.

Дякую всiм, хто взяв участь у голосуваннi, збiльшуємо комунальний транспорт. А також збiльшуємо допомогу вiйськовим комунальним транспортом. Нагадаю, бiльше як 1100 поїздок на сьогоднi нашим комунальним пiдприємством органiзовано для потреби захисникiв”, — сказав Марцiнкiв.

Комунальний автобус за маршрутом №29 курсуватиме за маршрутом: ОКЛ – Галицька – Довга – Бельведерська – Ленкавського – Короля Данила – Гурика – Мазепи – АС №3.

Зворотний напрям: АС №3 – Довженка – Петлюри – Європейська площа – Коновальця – Сiчових Стрiльцiв – Любомира Гузара – Галицька – ОКЛ.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs