Майже 8 тисяч пляшок фальсифікованої горілки вилучили правоохоронці в Коломиї

04.08.2023 10:48   Джерело: kurs
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


У Коломиї супервайзер одного з торгових пiдприємств реалiзовував на територiї мiста фальсифiковану горiлчану продукцiю з пiдробленими марками акцизного податку.

Пiд час обшуку на складi пiдприємства виявлено та вилучено 7840 пляшок фальсифiкованого алкоголю. Загальна вартiсть вилученого товару – приблизно 400 тис. грн, iнформує пресслужба обласної прокуратури.

Наразi призначено експертизи вилученого алкоголю та марок акцизного податку, встановлюється їх походження та мiсця збуту.

Досудове розслiдування у кримiнальному провадженнi здiйснюють слiдчi СУ ГУНП в Iвано-Франкiвськiй областi, оперативний супровiд –  УСР в Iвано-Франкiвськiй областi ДСР НП України.

Прокурори Iвано-Франкiвської обласної прокуратури здiйснюють процесуальне керiвництво у кримiнальному провадженнi за фактами незаконного придбання з метою збуту, зберiгання та збуту незаконно виготовлених  алкогольних напоїв з використанням пiдроблених марок акцизного податку (ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 199 КК України).

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: kurs