Сина екснардепа затримали у Калуші п’яним та за кермом “Бентлі”

Сина екс-регіонала “зловили” п’яним у Bentley на Прикарпатті

03.08.2023 16:40   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Калуський мiськрайонний суд Франкiвської областi визнав винним у нетверезiй їздi Тараса Личука, сина екснардепа вiд «Партiї регiонiв» Володимира Личука з Калуша. Його затримали за кермом Bentley Continental та оштрафували на 17 тис. грн, позбавивши водiйських прав на один рiк.

Про це iнформує Галка з посиланням на Zaхid.net.

Як пише у постановi суду, яку винесли у липнi 2023 року, Тараса Личука зупинили у Калушi 3 сiчня 2023. Полiцiянти помiтили у нього ознаки алкогольного сп’янiння. Вiн вiдмовився пройти перевiрку на стан сп’янiння.

На адресу суду надiйшли письмовi пояснення Тараса Личука, вiн визнав, що порушив ПДР та керував авто без посвiдчення водiя, але заперечив, що був у нетверезому станi. Водiй заявляв, що поспiшав у Київ на важливу зустрiч, а правоохоронцi «свiдомо його затримували».

«Вимкнувши нагрудну камеру, полiцейськi запропонували йому пройти медичний огляд в Iвано-Франкiвську, вiд чого вiн вiдмовився, однак запропонував пройти такий огляд в Калуськiй ЦРЛ, де, як стало вiдомо зi слiв полiцейських, огляд не проводять. Тому, зважаючи на обставини, що склалися, вiн погодився на вiдеокамеру вiдмовитися вiд проходження огляду на визначення стану алкогольного сп’янiння. Стверджує, що постанова та протокол, як i будь-якi iншi документи, в його присутностi не складались, прилад Драгер у працiвникiв полiцiї був вiдсутнiй», – наводять покази обвинуваченого у судовiй постановi.

У судi розглянули вiдео з мiсця подiї, на яких видно, що Тарас Личук поводитися зухвало, нецензурно висловлювався i на прохання полiцейських представитись вiдповiдав: «Ти що, мене не знаєш?». На питання, чи водiй проходитиме перевiрку на драгерi, Тарас Личук вiдповiв, що нi. Також вiн вiдмовився вiд перевiрки у медзакладi.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka