Заблукалого чоловіка в лісовому масиві на Прикарпатті допомогли розшукати рятувальники

03.08.2023 09:19   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Рятувальники вiдшукали заблукалого чоловiка в лiсовому масивi Калуського району. Про це повiдомили в Головному управлiннi ДСНС областi, передає Фiртка.

У вiвторок, 1 серпня, о 20:50 до Служби порятунку надiйшло повiдомлення вiд жителя села Слобiдка, Войнилiвської територiальної громади про те, що пiд час руху в лiсовому масивi поблизу села Слобiдка вiн втратив орiєнтування та самостiйно не може вийти з лiсу, тому потребує допомоги рятувальникiв.

Для надання допомоги направили рятувальникiв пошуково-рятувального вiддiлення мiста Iвано-Франкiвськ, якi знайшли заблукалого чоловiка 1976 року народження та супроводили до центральної дороги в селi Слобiдка Калуського р-ну.

"Рятувальники вкотре нагадують громадянам про те, що необхiдно вiдповiдально ставитися до походiв в лiс!

Перед тим як вирушити до лiсу потрiбно вивчити карту мiсцевостi, або краще вирушити з тим, хто добре знає мiсцевiсть, також важливо подбати про повний заряд мобiльного телефону.

Не вдягайте до лiсу непримiтний сiро-зелений або чорний одяг, вiддайте перевагу яскравим кольорам, так заблукалого легше помiтити пiд час пошуку.

Чудово, якщо на одязi будуть смужки, що вiдбивають свiтло", - додали в ДСНС.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka