«Опілля»: справжні традиції – тепер у новому форматі

30.07.2023 11:47   Джерело: ГазетаМісто
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Справжнi традицiї українського пивоварiння вiд тернопiльського виробника здобувають новий формат. Пиво, зварене за класичними рецептами, «Опiлля» тепер розливатиме ще й в алюмiнiєвi банки. У новому форматi свiтового тренду з’являються першi три сорти пива вiд «Опiлля». Кожен зi споживачiв зможе обрати свiй формат пива “Lager”, “Koryfei” та “1851”, однаково цiнуючи справжнє.

Перехiд на класичний захiдний формат пива у банках тернопiльська пивоварня планувала. Процес прискорився, коли внаслiдок повномасштабного вiйськового вторгнення РФ в Україну через окупацiю, обстрiли та руйнування у Гостомелi та в Пiскiвцi на Київщинi зупинились два заводи з виготовлення скляних пляшок.

«Ми давно планували перехiд на банку, але, враховуючи гостру потребу через дефiцит скляної тари в Українi, процес прискорили. «Опiлля» вже зараз диверсифiкує можливостi отримання споживачами нашої продукцiї у рiзнiй упаковцi. Тепер справжнє пиво буде i в новому форматi – у банцi», – кажуть пивовари «Опiлля».

Все бiльшу популярнiсть пиво у банках здобуває через зручнiсть та переваги такої упаковки, легшої за iншу тару. Зварене «Опiллям» за кращими українськими традицiями пивоварiння справжнє пиво в алюмiнiєвiй банцi надiйнiше зберiгатиме свою свiжiсть, смак i аромат. Так, банка, що не пропускає свiтла, зберiгає якiсть напою краще за темне скло чи пластик. Метал корпусу банки при цьому не контактує з напоєм, бо всерединi вона має спецiальне покриття. Герметичнiсть алюмiнiєвої банки вища, нiж у скляної чи пластикової пляшки, через що додатковий кисень в алюмiнiєву банку до її вiдкриття не потрапить i не дасть пиву окислюватись.

«Дiстатись iз пивоварнi до споживача в Українi i в Європi саме таким, яким його задумали i зварили з якiсної сировини за найкращими традицiями пивовари «Опiлля», пиво в банцi має значно бiльше шансiв, нiж в iншiй тарi. Саме тому ми впроваджуємо новi технологiї i щодо тари нашої продукцiї», – пояснюють виробники появу у пива «Опiлля» нової алюмiнiєвої упаковки.

Щоб дати можливiсть любителям пива насолоджуватись своєю продукцiєю, розлитою не тiльки в кеги i в склянi та пластиковi пляшки, «Опiлля» встановило одну з найкращих на сьогоднi в Українi лiнiй розливу продукцiї в алюмiнiєвi банки. Пиво в банках – це свiтовий тренд. Саме цей формат i в Українi обирає все бiльша кiлькiсть споживачiв. Алюмiнiєва банка з напоєм у руках – це вже звична рiч для молодi i не тiльки.

«Ми впевненi, що чимало поцiновувачiв нашої продукцiї чекали на пиво «Опiлля» в банцi i з задоволенням сприймуть новинку. Якiсне пиво «Опiлля» – тепер i в новому форматi», – кажуть тернопiльськi пивовари.

У новому форматi алюмiнiєвої тари тернопiльська пивоварня наразi випускатиме три сорти експортової серiї пива – “Lager“, “Koryfei” та “1851“, – але невдовзi буде бiльше.

«Опiлля» як вiдповiдальний виробник диверсифiкує, тобто урiзноманiтнює можливостi споживача пити наше пиво. Тепер ми розливаємо пиво «Опiлля» в тару ще одного зручного формату, який точно має своїх прихильникiв i здобуде нових як в Українi, так i в Європi. Тому поцiновувачi нашого пива тепер мають можливiсть урiзноманiтнити свої симпатiї щодо нашого пива в рiзнiй тарi. Кожен обирає свiй формат, але однаково цiнує справжнє», – резюмують пивовари «Опiлля».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГазетаМісто