Побив до смерті співчарочника: на Івано-Франківщині посиденьки за чаркою закінчились вбивством

28.07.2023 18:23   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Зловмисник у ходi розпивання спиртних напоїв побив до смертi спiвчарочника. Нападника затримали в процесуальному порядку. 

Про це повiдомила пресслужба полiцiї в Iвано-Франкiвськiй областi, передає Фiртка.

Так, 26 липня до коломийських полiцейських надiйшло повiдомлення про те, що в селi Малий Ключiв, Печенiжинської тергромади на територiї господарства виявили чоловiка без ознак життя.

На мiсце виклику негайно виїхали слiдчi слiдчого управлiння обласної полiцiї, слiдчо-оперативна група та спецiалiст-кримiналiст. Пiд час огляду на тiлi загиблого виявили слiди насильницької смертi.

У ходi проведення першочергових слiдчих дiй полiцейськi встановили обставини кримiнального правопорушення, а невдовзi – особу правопорушника.

З’ясували, що 24-рiчний мiсцевий мешканець вдома розпивав спиртнi напої з 46-рiчним сусiдом. У ходi застiлля мiж спiвчарочниками виник конфлiкт. Як результат, 24-рiчний чоловiк завдав кiлька ударiв руками, ногами в область голови та тулуба чоловiку. Потерпiлий отримав численнi тiлеснi ушкодження вiд яких помер.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримiнально процесуального кодексу України.

Вiдомостi щодо цiєї подiї внесенi до Єдиного реєстру досудових розслiдувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримiнального кодексу України.

Слiдчi повiдомили затриманому про пiдозру. Невдовзi суд обере затриманому запобiжний захiд.

За скоєння тяжкого злочину чоловiку загрожує до п’ятнадцяти рокiв позбавлення волi.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka