У Івано-Франківську виплачуватимуть 20 тисяч гривень для бійців ЗСУ: затвердили програму грошової підтримки

28.07.2023 17:50   Джерело: informator
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


28 липня, пiд час сесiї мiської ради затвердили програму пiдтримки вiйськових: мiсто виплачуватиме по 20 тисяч гривень на амунiцiю.

Виплата призначена для вiйськових, якi безпосередньо беруть участь у бойових дiях i наразi зареєстрованi на територiї Iвано-Франкiвської громади. Також допомогу можуть отримати бiйцi-ВПО, якi зареєстрованi в громадi й мають довiдку ВПО.

Подати заяву може як воїн особисто, так i його рiднi, якi досягли повнолiття. Заяву та копiї документiв треба подати в ЦНАП, також доступна подача онлайн за посиланням.

Список документiв:

  • копiя паспорта
  • копiя дiйсної довiдки внутрiшньо перемiщеної особи, яка видана Iвано-Франкiвською мiською територiальною громадою (для воїнiв-ВПО).
  • копiя iдентифiкацiйного коду – номера платника податкiв бiйця, який бере безпосередню участь у бойових дiях.
  • копiя документа про безпосередню участь у бойових дiях видана вiйськовою частиною Мiнiстерства оборони України, Мiнiстерством внутрiшнiх справ України, Нацiональною полiцiєю, Нацiональною гвардiєю України та iншими утвореними вiдповiдно до законiв України вiйськових формувань та правоохоронних органiв.
  • реквiзити рахунку заявника.

Отриманi 20 тисяч гривень мають бути витраченi на придбання спорядження чи технiки на потребу бiйця.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: informator