Квартирного грабіжника затримли у Івано-франківську: правоохоронцям допомогла небайдужа жінка

21.07.2023 13:20   Джерело: galka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Днями в полiцiю звернулась 22-рiчна франкiвка та повiдомила, що у квартиру її родички проник невiдомий чоловiк. Пiдозрюваний, побачивши дiвчину у дверях, штовхнув її, вибiг з квартири та почав втiкати.

Дiвчина погналася за зловмисником, але не наздогнала. Коли прибули правоохоронцi, потерпiла детально описала грабiжника. Правоохоронцi затримали його неподалiк мiсця злочину.

45-рiчний мешканець Франкiвська проник у квартиру, пiдiбравши ключ. З помешкання чоловiк винiс ювелiрнi вироби. Пiд час обшуку за мiсцем його проживання, правоохоронцi вилучили речовi докази, якi вказують на його причетнiсть до iнших квартирних крадiжок. Чоловiк неодноразово судимий за майновi злочини.

За фактом грабежу, вчиненого в умовах воєнного стану, слiдчi розпочали кримiнальне провадження. Суд уже обрав запобiжний захiд – тримання пiд вартою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galka