Рецепт компоту із груш на зиму
Фото з мережі Інтернет

Для тих, хто робить “запаси” на зиму, пропонуємо рецепт компоту із груш. Рецепт розрахований на трилітрову банку, пише “Галицький кореспондент”.

Інгредієнти:



  • вода – 3 л
  • груші – 7 шт.
  • цукор – 200 г
  • лимонна кислота – 0,5 ч. л.

Відправляємо воду кип’ятитись. Тим часом промиваємо банку та кришку, груші.

Довільно нарізаємо груші, видаляємо серцевину, закладаємо груші у банку. Заливаємо в банку окріп, накриваємо кришкою, залишаємо на 30 хвилин.

Зливаємо воду назад у каструлю, додаємо цукор та лимонну кислоту, перемішуємо, доводимо до кипіння. Стерилізуємо кришку.

Заливаємо сироп у банку, закриваємо, перевертаємо банку кришкою вниз, укутуємо ковдрою і залишаємо до повного остигання.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Х, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.

Джерело: Новини Івано-Франківщини
Теги: #івано-франківськ, #івано-франківські новини, #компот, #новини івано-франківська, #новини івано-франківщини, #прикарпаття, #рецепт





Статті

Інтерв'ю
Ярослав Джорджик Опілля
11:22, 6 Травня, 2025

“Опілля” – від потенційного банкрута до одного з лідерів ринку України

Блоги

ТОП новини Прикарпаття: