Рецепт компоту із груш на зиму
Опубліковано : Франківський Новинар
Для тих, хто робить “запаси” на зиму, пропонуємо рецепт компоту із груш. Рецепт розрахований на трилітрову банку, пише “Галицький кореспондент”.
Інгредієнти:
- вода – 3 л
- груші – 7 шт.
- цукор – 200 г
- лимонна кислота – 0,5 ч. л.
Відправляємо воду кип’ятитись. Тим часом промиваємо банку та кришку, груші.
Довільно нарізаємо груші, видаляємо серцевину, закладаємо груші у банку. Заливаємо в банку окріп, накриваємо кришкою, залишаємо на 30 хвилин.
Зливаємо воду назад у каструлю, додаємо цукор та лимонну кислоту, перемішуємо, доводимо до кипіння. Стерилізуємо кришку.
Заливаємо сироп у банку, закриваємо, перевертаємо банку кришкою вниз, укутуємо ковдрою і залишаємо до повного остигання.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews