На Прикарпатті попрощалися із захисником, який загинув під Бахмутом

12.07.2023 15:57   Джерело: ПІК
Опубліковано : Франківський Новинар

На Верховинщині попрощалися із полеглим захисником Юрієм Миколайовичем Дутчаком. Про це повідомляє Верховинська районна рада, пише ПІК.

Біля стели Героїв Небесної Сотні в селищі Верховина священнослужителі відправили панахиду за загиблим військовим.

Віддати останню шану захиснику до Стели прийшли керівництво та жителі району, військовослужбовці, друзі та найрідніші люди.

Дутчак Юрій Миколайович 1976 р.н., уродженець с. Гринява, загинув у районі Бахмута Донецької області під час бойових дій з відбиття збройної агресії російського ворога.

“Справжній патріот, надзвичайно світла та порядна людина, боронивши нашу Україну від рашистської нечисті  поклав своє життя за майбутнє нашої країни, за її незалежність та свободу. Висловлюємо щирі співчуття матері, сестрам, родичам, близьким та друзям з приводу загибелі Героя – Юрія Дутчака та розділяємо  горе. Нехай добрий, світлий спомин про покійного Захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, усіх хто знав Його, любив та шанував”, – йдеться у повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПІК