Викрили зловмисника, який зберігав і розповсюджував дитячу порнографію в Івано-Франківську

10.07.2023 16:46   Джерело: informator
Опубліковано : Франківський Новинар

Злочинну дiяльнiсть мешканця обласного центру викрили й оперативно зупинили спiвробiтники вiддiлу протидiї кiберзлочинам в Iвано-Франкiвськiй областi Департаменту кiберполiцiї НПУ спiльно зi слiдчими вiддiлу розслiдування особливо тяжких злочинiв Слiдчого управлiння ГУНП в Iвано-Франкiвськiй областi з використанням можливостей вiддiлу кримiнального аналiзу обласної полiцiї. Процесуальне керiвництво у справi здiйснює Iвано-Франкiвська обласна прокуратура.

Повiдомляє Iнформатор iз посиланням на пресслужбу полiцiї Прикарпаття.

44-рiчний мешканець Iвано-Франкiвська зберiгав та розповсюджував порнографiю зi свого мобiльного телефона та персонального комп’ютера. Експериза пiдтвердила численнi факти зберiгання дитячої порнографiї. Речовi докази вилучено.

Фiгурант ранiше не судимий. Йому оголосили повiдомлення про пiдозру, передбачену ч. 1 ст. 301-1 Кримiнального кодексу України. Йдеться про “Одержання доступу до дитячої порнографiї, її придбання, зберiгання, ввезення, перевезення чи iнше перемiщення, виготовлення, збут i розповсюдження”.

Суд невдовзi обере мiру запобiжному заходу.

Максимальне покарання, яке загрожує пiдозрюваному: позбавлення волi на строк вiд двох до шести рокiв з позбавленням права обiймати певнi посади чи займатися певною дiяльнiстю на строк до трьох рокiв.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: informator