На Луганщині загинув прикарпатець Василь Менько

09.07.2023 10:30   Джерело: pravda.if.ua
Опубліковано : Франківський Новинар

Сумна звістка прийшла в Лисецьку територіальну громаду. При виконанні бойового завдання, пов’язаного із захистом батьківщини при здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації на сході України загинув солдат Василь Павлович Менько.

Про втрату повідомляє Лисецька селищна рада, передає Правда ІФ

Призваний на службу Івано-Франківським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки в Івано-Франківській області 42-річний житель Старого Лисця Василь Менько у зоні бойових дій був водієм І кулеметного відділення кулеметного взводу однієї із військових частин.

Лисецька територіальна громада в глибокій скорботі від утрати мужнього українського воїна, який ціною власного життя відстояв майбутнє кожного з нас! Не знаходимо слів розради для родини. Сумуємо разом з вами, підтримуємо в годину скорботи. Молимося за упокій та вічний спокій душі Василя! Герої не вмирають, вони назавжди залишаться в наших серцях!

Останній свій бій прийняв 2 липня 2023 року поблизу села Невське Луганської області.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: pravda.if.ua