У Надвірнянській громаді підтопило близько 15 дворів

06.07.2023 12:57   Джерело: informator
Опубліковано : Франківський Новинар

Внаслiдок вечiрньої негоди пiдтопило близько 15 дворогосподарств у селi Гвiзд, що на Надвiрнянщинi. Повідомляє  ГУ ДСНС України в Iвано-Франкiвськiй областi.

Сьогоднi, 6 липня, мобiльно-оперативна група Надвiрнянського РУ та комiсiя Надвiрнянської мiської ради обстежила двори.

Так, станом на 09:00 вода зiйшла, проте потрiбно вiдкачати воду з декiлькох криниць. Окрiм цього пiдтоплений пiдвал лiцею в селi Гвiзд та мiсцевi дороги: вул. Л. Українки, вул. Скарбова, вул. Синяка.

Наслiдки негоди лiквiдовують рятувальники 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини мiста Надвiрна. Це 4 особи, одиниця технiки й мотопомпа.

 

“Наше завдання як найшвидше все вiдновити, що наробили великi потоки води з найвищих мiсць у селi Гвiзд. Надано доручення максимально все зробити i що в силах вiдновити. Прохання не шукати винних, чому випав дощ. Дякуємо всiм хто взяв лопату в руки одразу, адже це колективна вiдповiдальнiсть. Спокiй i без панiки”, – йдеться у повiдомленнi.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: informator