Прикарпатські правоохоронці отримали подяки, відзнаки та ключі від нових автомобілів

04.07.2023 18:13   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

4 липня, в Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбулися урочистості з нагоди відзначення 8 – річниці Національної поліції України. Кращих поліцейських нагородили подяками та грамотами.

8 років національній поліції україни: прикарпатські правоохоронці отримали подяки, відзнаки та ключі від нових автомобілів

 

Урочисті заходи розпочалися з Гімну України та вшанування хвилиною мовчання загиблих Героїв на війні. Опісля до гостей та особового складу з вітальним словом звернувся начальник поліції Івано-Франківщини Сергій Безпалько. Очільник поліції області наголосив, що починаючи з 2014 року у бойових діях взяли участь майже 700 працівників поліції. У складі зведених загонів вони виконують бойові завдання на сході та півдні країни. Наразі близько ста працівників поліції виконують службові обов’язки на різних бойових напрямках. Ще 35 правоохоронців звільнюють окуповані території у складі Гвардії Наступу. «З перших днів російської агресії працівники спецпідрозділів прикарпатської поліції беруть участь у бойових діях на найважчих ділянках фронту. 24 лютого під час бойового інструктажу в них не було ні страху, ні вагань, а лише бажання якнайшвидше добратися до «гарячих» точок, щоб дати жорстку відсіч окупантам та звільнити нашу землю. 25 лютого у бій з агресором прийняв наш загін, що базувався біля міста Волноваха. Співробітники Корпусу оперативно-раптової дії поліції Прикарпаття виконували бойові завдання на Київщині, Сумщині, Запоріжжі, Харківщині, Донеччині. І досі вони несуть службу в інших «гарячих» точках», - зазначив Сергій Безпалько. 

 

8 років національній поліції україни: прикарпатські правоохоронці отримали подяки, відзнаки та ключі від нових автомобілів

Привітати поліцейських із їх професійним святом прийшли голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, керівники силових і судових структур та органів виконавчої влади. «Навіть у мирний час робота поліцейського є дуже відповідальною, а в час війни, коли на Україну напав лютий ворог, ви кожен день чи не найбільше ризикуєте своїм життям, виконуючи обов’язки в зоні бойових дій. На жаль, багато побратимів, кращі з кращих правоохоронців, віддали своє життя за рідну Україну. Я бажаю всім вам, щоб людська вдячність завжди була з Вами», - звернулась до поліцейських голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.  

8 років національній поліції україни: прикарпатські правоохоронці отримали подяки, відзнаки та ключі від нових автомобілів

Кращих співробітників підрозділів обласної поліції відзначили грамотами та подяками Головного управління Національної поліції України в Івано-Франківської області, Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської обласної ради, а також Івано-Франківської міської ради. Окрім цього райвідділи поліції Прикарпаття отримали 12 нових транспортних засобів. Наприкінці урочистих заходів Сергій Безпалько подякував гостям та наголосив на подальшій тісній співпраці задля безпеки громадян та перемоги України!

Сектор комунікації 
поліції Івано-Франківщини


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews