На війні загинули прикарпатці Микола Будзанович та Тарас Тимура

29.06.2023 09:20   Джерело: Курс
Опубліковано : Франківський Новинар

Війна забрала життя іванофранківця Тараса Тимури та мешканця села Бистрець Верховинського району Миколи Будзановича.

Про загибель Тараса Тимури повідомили на сторінці ліцею №21 у фейсбуці.

“Жахлива війна забирає найкращих синів України. На жаль, знову сумна звістка для нашого закладу – загинув наш випускник Тарас Тимура (1987 р.н.). Чесний, порядний, відповідальний, товариський – таким він залишиться у пам’яті кожного, хто його знав! Тарас відстоював свободу власної держави, боровся за честь, мир і спокій нашого народу, та, на жаль, не повернувся живим з поля бою російсько-української війни”, – йдеться в повідомленні.

28 червня під час танкового обстрілу у районі Бахмута Донецької області героїчно загинув солдат Микола Будзанович, 1974 р. н., житель с. Бистрець, гранатометник стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону. Про це повідомили на сторінці Зеленської сільської ради у фейсбуці.

“Справжній патріот, надзвичайно світла та порядна людина, боронив нашу Україну від рашистської нечисті. Він поклав своє життя за майбутнє нашої країни, за її незалежність та свободу. Зеленська сільська рада і жителі усієї громади в цей гіркий час висловлюють щирі співчуття дружині, дітям, родичам, близьким та друзям з приводу загибелі нашого земляка та Героя – Миколи Будзановича – та розділяють їхнє горе”, – йдеться в повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс