Заступник голови Івано-Франківської ОВА відвідав ЦНАП Переріслянської територіальної громади

26.06.2023 09:05   Джерело: if.gov.ua
Опубліковано : Франківський Новинар

Під час поїздки на Надвірнянщину заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Богдан Футерко спільно з представниками управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації ОДА побували у ЦНАПі Переріслянської територіальної громади.

«Пріоритетним сьогодні є модернізація та розширення мережі ЦНАПів на Прикарпатті, щоб жителі могли швидко отримати якісні держпослуги в доступних умовах незалежно від місця проживання. Тому ми здійснюємо робочі візити, щоб ознайомитися із роботою ЦПАНів», – зазначив Богдан Футерко.

У процесі огляду роботи центру надання адміністративних послуг посадовці спілкувались із заступником голови тергромади Василем Гринчаком та керівницею ЦНАПу – Уляною Дмитрук, які розповіли про перелік послуг, що надаються у ЦНАПі, та процедуру і переваги отримання централізованого надання таких послуг.

За результатами поїздки начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації ОДА Ігор Фіняк звернув увагу на необхідність надання швидких послуг у ЦНАПі, зокрема, витягів з Державного земельного кадастру України.

Додатково інформуємо, що у приміщенні ЦНАПу за адресою: село Перерісль, вул. Січових Стрільців, 20 здійснюють прийом громадян представники управління Пенсійного фонду України, Надвірнянського відділу Івано-Франківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Надвірнянської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: if.gov.ua