Один з найпростіших рецептів приготування спаржі. Спаржа запікається в духовці з невеликою кількістю морської солі таподається з натертим сиром.
Інгредієнти (на 4 порції):
Перегляньте також:
- Віскі Glenfiddich чи GlenDronach 15: на що звернути увагу, коли вибираєш справжній смак Шотландії
- Легкість, мобільність і простота: що дає «Вчасно.Каса» для підприємців
- спаржа 16 шт.
- олія оливкова 2 ст. л.
- крупна морська сіль – 1 ч. л.
- сир пармезан (або інший твердий за бажанням) 2 ст. л.
Попередньо нагріти духовку до 200°. У спаржі видалити грубі кінці та викласти стебла одним шаром на деко. Збризнути спаржу оливковою олією та посипати сіллю.
Поставити деко зі спаржею у розігріту духовку та запікати, періодично перевертаючи стебла, протягом 10-15 хвилин.
Дістати з духовки, перекласти спаржу на тарілку, посипати натертим сиром.
За бажанням страву можна посипати перцем та улюбленими спеціями.