Запечена у духовці: найпростіший рецепт пирготування спаржі

25.06.2023 17:05   Джерело: IfNews
Опубліковано : Франківський Новинар

Один з найпростіших рецептів приготування спаржі. Спаржа запікається в духовці з невеликою кількістю морської солі таподається з натертим сиром.

Інгредієнти (на 4 порції):

  • спаржа 16 шт.
  • олія оливкова 2 ст. л.
  • крупна морська сіль – 1 ч. л.
  • сир пармезан (або інший твердий за бажанням) 2 ст. л.

Попередньо нагріти духовку до 200°. У спаржі видалити грубі кінці та викласти стебла одним шаром на деко. Збризнути спаржу оливковою олією та посипати сіллю.

Поставити деко зі спаржею у розігріту духовку та запікати, періодично перевертаючи стебла, протягом 10-15 хвилин.

Дістати з духовки, перекласти спаржу на тарілку, посипати натертим сиром.

За бажанням страву можна посипати перцем та улюбленими спеціями.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews