На Прикарпатті у лікарнях не госпіталізуватимуть військовозобов’язаних чоловіків без погодження з ТЦК

21.06.2023 19:10   Джерело: Репортер
Опубліковано : Франківський Новинар

Згідно з рішенням ради оборони Івано-Франківської області, чоловіки віком від 18 до 59 років повинні прийти у місцеві військкомати.

Також у медичних закладах тимчасово припиняють планові госпіталізації військовозобов’язаних без погодження з територіальним центром комплектування. А на блокпостах затримуватимуть усіх, хто не має документів, йдеться в НТК.

Зокрема, як пояснив начальний Коломийської РВА Любомира Глушкова, заклади охорони здоров’я повинні інформувати військкомати про госпіталізацію чоловіків, віком 18-59 років, у випадку надання їм невідкладної допомоги.

Також повідомляти про військовозобов’язаних зобов’язали керівників підприємств та установ.

Згідно рішення ради оборони області, начальникам районних, військових адміністрацій, міським, селищним головам, керівникам підприємств установ, організацій необхідно забезпечити виявлення військовозобов’язаних, які проживають чи працюють на території обслуговування і не перебувають на військовому обліку, – повідомив Любомир Глушко. – А також направити таких громадян до центрів комплектування та соціальної підтримки.

Нагадаємо, минулого тижня усіх військовозобов’язаних та резервістів зобов’язали у 10-денний термін з’явитися до центрів комплектування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Репортер