У Франківську студенти-медики грали у брейн-ринг, щоб купити тепловізор для ЗСУ

13.06.2023 14:40   Джерело: Курс
Опубліковано : Новини Станіславівщини

В Івано-Франківську у студентському просторі “Академка” відбувся благодійний брейн-ринг. Усі виручені кошти передали на покупку тепловізора для Збройних Сил України.

Учасниками гри стали вісім студентських команд: майбутні медики, стоматологи та фармацевти, а також наймолодші в родині ІФНМУ – студенти коледжу. Захід провели, щоб допомогти з покупкою тепловізора бійцям 75 батальйону 102 бригади, у якій несе службу випускник Фахового медичного коледжу ІФНМУ, бойовий медик Ігор Шпіталік, інформує пресслужба ІФНМУ.

Оскільки гра була приурочена до прийдешнього Дня медичного працівника, то й питання першого туру були пов’язані з медициною. Брейн-ринг – це гра, яка, окрім знань, вимагає блискавичної реакції, впевненості та чіткої взаємодії між учасниками команди.

“Нас зібрала благородна мета – допомогти роті бойового медика, випускника нашого коледжу Ігоря. Пам’ятайте, що один у полі – не воїн: яким сильним не був би лікар, саме командна робота дасть найкращі результати, – говорить в.о. першого проректора Роман Яцишин. – Вчіться бути командою, довіряти один одному, чути й підтримувати інших!”.

У підсумку блискавичної дружньої боротьби третє місце здобула команда майбутніх медиків “Пропердин”. У фіналі зіткнулися дві команди першокурсників: “Медики” (медичний факультет) та “Адепти контрнаступу” (коледж). Із мінімальним відривом перемогу здобула команда медичного факультету “Медики”. Саме оптимістична відповідь “Щастя” на останнє запитання “Що залишилося в Луганській області, але неодмінно повернеться в Україну?” визначила переможця брейн-рингу.

“Інтелектуальні ігри – це чудова можливість урізноманітнити сірі передмодульні будні, – ділиться враженнями гравець команди-переможця Валентин Грищук. – Цікаво було перевірити свої знання. Дякую командам-суперникам за цікаву гру, а колегам по команді за злагодженість і перемогу. Впевнений, що головна перемога кожного українця ще попереду”.

У підсумку зібрали п’ять тисяч сімсот двадцять гривень, які передали на покупку тепловізора.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс