Чемпіонат України з легкої атлетики серед молоді відбувся в Івано-Франківську

13.06.2023 12:42   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


В Iвано-Франкiвську 313 учасникiв зi всiєї країни взяли участь у чемпiонатi України з легкої атлетики серед молодi. Змагання тривали упродовж 7-8 червня.

Спортсмени змагалися майже у всiх видах легкоатлетичної програми, окрiм спортивної ходьби та багатоборства, каже директор департаменту молодiжної полiтики й спорту Iвано-Франкiвської мiськради Вiталiй Матешко.

Спортсмени змагалися майже у всiх видах легкоатлетичної програми, окрiм спортивної ходьби та багатоборства, каже директор департаменту молодiжної полiтики й спорту Iвано-Франкiвської мiськради Вiталiй Матешко.

"Вчора половина видiв вже вiдбулася. У нас є бiгова програма вiд 100 м до 5 000 м на дорiжках, усi стрибки — висота, довжина, потрiйний. Усi види метань i завершальнi види легкоатлетичної програми.

Вчора — чотири етапи по 10 м, сьогоднi – чотири етапи по 400 м, чоловiчi й жiночi команди", — розповiдає Вiталiй Матешко.

Спортсмен Владислав Шепелєв на змаганнях представляє Луганську область. Вiн виступає у потрiйних стрибках.

"Стрибнув непогано — за 16 м. Я готуюся також зараз до Європейських iгор, тому цей чемпiонат допомагає випробувати себе", — говорить Владислав Шепелєв.

З Калуша на змагання приїхали п’ять спортсменiв пiд керiвництвом тренера Миколи Богоносюка. Наставник каже: виступами пiдопiчних задоволений.

"Дiвчинка на 200 м дуже хороший результат показала – 25:92. Це — її власний рекорд. Вона — наймолодша у цiй вiковiй групi й, дай Боже, в майбутньому потрапить у резерв чи у збiрну України. Вчора другою була дiвчинка на п’ятiрцi, свiй результат вона покращила. I сьомим був на 1 500 м хлопчик", — каже Микола Богоносюк.

Зi слiв Вiталiя Матешка, за результатами чемпiонату тренерська рада вирiшить, хто зi спортсменiв, якi виконали нормативи, представлятиме Україну у складi збiрної на Європейських iграх.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka