На Верховинщині всіх чоловіків зобов’язали з’явитися у ТЦК та СП

12.06.2023 20:10   Джерело: Репортер
Опубліковано : Новини Станіславівщини

Усі військовозобов’язані чоловіки, що проживають чи перебувають на території Верховинського району, мають з’явитися до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Такий наказ підписав начальник Верховинського районного ТЦК та СП Анатолій Россіп 9 червня. Його оприлюднили на сторінці районного ТЦК та СП у фейсбуці, пише Курс. Повідомляє Репортер. 

Чоловіки мають з’явитися до ТЦК та СП протягом 10 днів від підписання наказу. При собі мати військовий квиток, паспорт, медичні книжки, документи, що надають право на відстрочку.

Також Россіп наказав провести мобілізацію транспортних ресурсів, «визначених планом та мобілізаційними розпорядженнями».

«Підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності незалежно від їх підпорядкування, громадянам, які є постачальниками транспортних засобів для забезпечення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань, забезпечити доставку та передачу транспортних засобів і техніки у терміни, в обсягах та за адресами, визначеними у зведених (часткових) нарядах на поставку техніки під час мобілізації», – йдеться в наказі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Репортер