У Франківську п'яний порушник запропонував патрульним 2500 грн хабаря

12.06.2023 13:57   Джерело: Курс
Опубліковано : Новини Станіславівщини

На вулиці Дністровській в Івано-Франківську патрульні помітили чоловіка, що перебував у громадському місці з ознаками сп’яніння та порушував громадський порядок.

Для припинення правопорушення та складання адміністративних матеріалів чоловіка запросили у міський відділ поліції.

Під час складання адмінматеріалів, щоб уникнути відповідальності, 34-річний чоловік запропонував поліцейським “вирішити питання” за допомогою грошей. Патрульні неодноразово наголошували про кримінальну відповідальність за такі дії, та чоловік наполягав на своєму і поклав на стіл 2500 гривень, повідомляють у патрульній поліції.

Патрульні склали на порушника адміністративні матеріали за ст. 173 (Дрібне хуліганство), за ст. 175 (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) та за ст. 178 (Поява у громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП і викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй неправомірну вигоду є злочином і карається відповідно до Кримінального кодексу України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс