Головний медик області Ігор Дмитренко очолив комунальний онкологічний центр

11.06.2023 16:40   Джерело: IfNews
Опубліковано : Новини Станіславівщини

Директора департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОВА/ОДА Ігоря Дмитренка призначили генеральним директором комунального некомерційного підприємства “Прикарпатський клінічний онкологічний центр Івано-Франківської обласної ради”. 

Таке рішення прийняли депутати обласної ради на пленарному засіданні обласної ради дев’ятого червня, пише Галка.  

Дмитренко був єдиним кандидатом на цю посаду. Розгляд питання у сесійній залі відбувся фактично без обговорення – на підтримку Дмитренка виступила депутатка Євгенія Бардяк. А голова облради Олександ Сич зазначив, що кандидатуру Дмитренка подала Івано-Франківська ОВА\ОДА, він пройшов конкурс, а також погодження профільної медичної комісії облради, тож довіряє їхнім висновкам.  

“Як людиина, яка бореться з онкологією….Я міг би багато розказати чого такого, що вам буде неприємно чути. Про нашу, івано-франківську обласну онкологію. Бо мені довелося зустрічати людей, які лікувалися, в тому часі закордоном”, – натякнув на необхідність змін в установі під час обговорення голова обласної ради Олександр Сич. 

В підсумку за призначення Дмитренка проголосували 65 депутатів, утримався один, четверо депутатів не голосували. 

“Будемо якісно надавати медичну допомогу. Друге завдання – покращувати матеріально-технічну базу”, – прокоментував призначення Дмитренко. Також мета на посаді – аби область отримала лінійний прискорювач для лікування онкохворих.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews