Вилучення посвідчення водія та штраф: прикарпатця покарали за їзду в нетверезому стані

02.06.2023 23:00   Джерело: IfNews
Опубліковано : Новини Станіславівщини

Суд позбавив права керування водія, який експлуатував авто у стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомила пресслужба Калуського міськрайонного суду Івано-Франківської області, пише Фіртка.

Так, 25 травня, до адміністративної відповідальності притягнули 41-річного водія.

У суд чоловік не з’явився, однак подав заяву про слухання справи у його відсутності, вину визнав, підтвердив обставини, наведені в протоколі про адміністративне правопорушення.

Під час розгляду справи суд з’ясував, що після зупинення авто, працівники поліції здійснювали перевірку водія на стан алкогольного сп'яніння. Поліцейські за допомогою сертифікованого приладу «Драгер» виявили 2,00 проміле.

Окрім цього, вина водія у скоєному доведена відомостями, які містяться в протоколі про адміністративне правопорушення, актом огляду на стан алкогольного сп'яніння з використанням спеціальних технічних засобів та переглянутим відеозаписом з події, що мала місце.

Суд, враховуючи надані докази, а також переглянувши відеозапис з місця події, вирішив призначити штраф в розмірі 17 000 гривень та позбавити водія права керування транспортними засобами на рік.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews