В Угринівській громаді відкрили новий спортивний зал - аби підтримувати здоровий спосіб життя

01.06.2023 17:17   Джерело: firtka
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


31 травня у переддень Мiжнародного дня захисту дiтей, в Угринiвськiй громадi вiдкрили новий спортивний зал для дiтей.

Про це на своїй сторiнцi повiдомила голова ОВА - Свiтлана Онищук, передає Фiртка.

Вiдтепер у громадi з'явилася нова локацiя для змiстовного й цiкавого дозвiлля дiтей, яке сприятиме їх фiзичному розвитку, а також веденню здорового способу життя.

Так, зi слiв очiльницi областi, важливо, що сьогоднi громади облаштовують та використовують для дозвiлля примiщення, якi пустують.

Вiд початку повномасштабного вторгнення завдяки коштам, видiленим з обласного бюджету, та за пiдтримки мiжнародних донорiв спiльними зусиллями облаштували майже п’ять сотень комунальних закладiв для проживання внутрiшньо перемiщених людей, для дозвiлля та iнших потрiбних цiлей.

"Нашi громади сьогоднi є фiнансово спроможними задля облаштування занепалих примiщень. Сьогоднi гарний результат роботи ми бачимо в Угринiвськiй громадi.

Дiти мають займатися спортом, а наше завдання - створити для цього всi умови. Дякую громадам, якi сьогоднi оновлюють старi об'єкти i надають їм нове життя", - написала Онищук.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: firtka