Загинув війні доброволець з Богородчанщини Михайло Яворський

30.05.2023 19:05   Джерело: Курс
Опубліковано : Новини Станіславівщини

На війні з російськими окупантами склав голову доброволець з Богородчанщини, мешканець Дзвиняцької громади, захисник Михайло Яворський.

“Дзвиняцька громада з глибоким сумом та скорботою повідомляє про надзвичайно важку втрату. В бою з окупантом загинув Михайло Яворський, “Чикаго”, захищаючи нашу країну та нашу свободу”, – повідомив голова Богородчанскої громади Ростислав Заремба.

Загинув Михайло Яворський, доброволець з Богородчанщини 1
Михайло Яворський

Перед тим як отримати смертельне кульове поранення, Михайло вивів з-під обстрілу двох поранених бійців, додає очільник громади.

“Він був прикладом справжнього патріотизму, самопожертви та служіння. На початку повномаштабного вторгнення він залишив комфортне життя в США і пішов боротися за свободу України, а вся сім’я Михайла з перших днів війни активно підтримує наших військових, надаючи всесторонню волонтерську допомогу”, – розповідає Заремба.

У воїна залишились дружина, маленька донечка, мама та сестра.

 

“Його самопожертва та мужність залишаться в наших серцях назавжди. У ці моменти скорботи висловлюємо найщиріші співчуття сім’ї та близьким Михайла! Нехай наші молитви й підтримка допоможуть їм пережити цю невимовну втрату”, – від імені земляків виловлює співчуття голова громади.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс