10 карет швидкої медичної допомоги та кисневу станцію сьогодні отримали громади області

26.05.2023 18:11   Джерело: IfNews
Опубліковано : Новини Станіславівщини

Сьогодні працівникам екстрених медичних служб Івано-Франківщини були вручені ключі від спеціалізованих автомобілів швидкої медичної допомоги. Транспортні засоби були передані саме у ті громади, які їх найбільше потребують, зокрема: Бурштинська, Яблунівська, Заболотівська, Долинська, Богородчанська, Івано-Франківська, Тлумацька, Рогатинська, Рожнятівська. Також працівникам вручили грамоти, подяки, нагороди та необхідне для щоденної роботи медичне обладнання.

 

 

Повідомили в Івано-Франківській ОВА. 

Ці автомобілі поповнили автомобільний парк екстреної медичної допомоги за сприяння Міністерства охорони здоров’я України, Всесвітньої організації охорони здоров’я та міжнародних донорів. Також була представлена киснева станція, яка ефективно працюватиме на базі КНП «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради», поповнюватиме балони медичним киснем, що використовуватимуться у роботі бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги. Національною службою здоров’я України були виділені кошти у сумі майже п’ять мільйонів гривень на її обладнання. Також були продемонстровані навчальні тренінгові заняття щодо дій медичних працівників у надзвичайних ситуаціях.

 

Саме працівники екстреної медичної служби кожної миті рятують людей. Їх нелегка, але важлива праця, професіоналізм повертають прикарпатцям, гостям нашого краю здоров'я і життя.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews