Цієї ночі над Прикарпаттям працювали сили протиповітряної оборони: затяжна повітряна тривога складної ночі

25.05.2023 15:34   Джерело: Фіртка
Опубліковано : Франківський Новинар

Цiєї ночi над територiєю Iвано-Франкiвської областi працювали сили ППО. Про це в мережi повiдомила голова ОВА Свiтлана Онищук.

"Сьогоднi складна нiч, затяжна повiтряна тривога. Ворог бiльше трьох годин тероризував регiони "шахедами". Ворог мав на метi атакувати критичну iнфраструктуру та вiйськовi об’єкти в захiдних регiонах держави.

Дякуючи силам ППО, 36 iз 36 "шахедiв" знищено.  Над територiєю нашої областi працювали сили ППО. Пошкоджень, руйнувань та постраждалих немає. Дякуємо нашим воїнам за цiлодобовий захист. З вiрою в Бога та ЗСУ йдемо у новий день. Вистоїмо. Переможемо!",- йдеться у повiдомленнi.

У Київській області працювали сили ППО (оновлено) - портал новин LB.ua

Нагадаємо, у нiч на 25 травня 2023 року ворог атакував Україну ударними дронами iранського виробництва «Shahed-136/131». Загалом зафiксовано пуски 36 баражуючих боєприпасiв з пiвнiчного та пiвденного напрямкiв, усi вдалось збити. Зокрема, на заходi України знищили 22 "шахеди".

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка