За спробу підкупу прикордонників затримали прикарпатця

20.05.2023 18:51   Джерело: Курс
Опубліковано : Франківський Новинар

популярне


Пiдозрюваного, 29-рiчного мешканця Iвано-Франкiвської областi, викрили оперативники Львiвського управлiння Департаменту внутрiшної безпеки Нацiональної полiцiї, їх колеги – спiвробiтники внутрiшньої безпеки по Львiвському прикордонному загону спiльно iз слiдчими вiддiлу розслiдування злочинiв у сферi господарської та службової дiяльностi слiдчого управлiння полiцiї Львiвщини, за процесуального керiвництва Львiвської спецiалiзованої прокуратури у сферi оборони Захiдного регiону.

Про це повiдомили у полiцiї Львiвської областi.

Прикарпатець запропонував iнспекторцi прикордонного контролю у пунктi пропуску «Шегинi» тисячу доларiв США неправомiрної вигоди за те, щоб вона посприяла у незаконному перетинi кордону України двом вiйськовозобов’язаним чоловiкам.

Прикордонниця повiдомила про цю пропозицiю правоохоронцiв, i 18 травня зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримiнального процесуального кодексу України пiд час передачi коштiв.

Слiдчi повiдомили затриманому про пiдозру у вчиненнi кримiнального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 (Пропозицiя, обiцянка або надання неправомiрної вигоди службовiй особi) Кримiнального кодексу України. Санкцiя статтi передбачає покарання – позбавлення волi на строк вiд чотирьох до восьми рокiв з конфiскацiєю майна або без такої.

Досудове розслiдування триває, невдовзi суд обере пiдозрюваному запобiжний захiд.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс